Contact/trainer

camera-dagjeGr

Over Arjen Hoekstra

MEDIA-/PRESENTATIETRAINER

Arjen Hoekstra kent de mores van de schrijvende, gesproken en beeldende media van binnenuit. Daarnaast heeft hij ervaring als communicatiestrateeg/woordvoerder. "Door mijn kennis van beide kanten weet ik hoe kwetsbaar je bent wanneer je onvoorbereid in de media komt." Met zijn coachende manier van trainen houdt hij niet alleen een spiegel voor, maar biedt ook een oplossing voor haperende verbale én non verbale-communicatie. "Kennis van je kwaliteiten én van je beperkingen als woordvoerder zijn de basis voor een overtuigend verhaal.

In mijn trainingen kan je in een veilige setting experimenteren met je woordvoering en je lichaamstaal. Mijn ervaring is dat wat de deelnemer aanvankelijk als een zwakte ziet, vaak juist een kracht is. Ik noem dat de kracht van de ontwapening: hier staat een mens van vlees en bloed! Geen talking head met een gelikte boodschap, maar een woordvoerder die vanuit zijn eigen kracht weet te  overtuigen voor de camera of voor een zaal. Authentieke woordvoerders met een gepassioneerd verhaal met een doorwrochte boodschap: dat is de basis voor een goed media-optreden. Daar doe ik het voor!"

arjen-hoekstra-mediatrainingHoekstra Mediatraining
Arjen Hoekstra
mediatraining@planet.nl
tel.: 06-204 304 09 / 020 - 403 88 15

Contactformulier:

 

SELECTIE OPDRACHTGEVERS

Non profit: Gemeenteraad Utrecht en diverse diensten, B&W Oss,  diverse GGD'en, Erasmusuniversiteit (Erasmus CMDZ; Topclass), Universiteit van Amsterdam, Studentenkerk Nijmegen, Kustwacht, diverse zorginstellingen als GGZ Nederland,  FIOM, , Greenpeace,  Milieudefensie,  Slachtofferhulp', NVOG, Provincie Flevoland, Ministerie van Defensie, Trimbos-instituut, Priester- diakenopleiding Bovendonk, diverse brandweercorpsen, etc..

Bedrijfsleven o.a.: Agrico, ID&T,  Google,  diverse bedrijven in de (vee)voedersector, diverse agrarische organisaties en PR bedrijven.

uva300

kustwacht-logo

logomd2

gemu

greenpeace300

gem-oss

libra-300

logo-agrico

erasmus

amsta-logo